Badkamer meubel trend

Alles zijn eigen kastruimte en plaats

Waar bergruimte in badkamers vaak een probleem is, is de oplossing vaak dichtbij als je maar van de bestaande kast indeling af wil.

De nieuwe trend voor bergruimte in de badkamer zijn op speelse wijze aangebrachte losse open of gesloten kasten met verschillende afmetingen. Daarnaast is het gebruik van verschillende materialen en dus kleuren een manier om sfeer in de ruimte te brengen.

 

Elk attribuut of familielid zijn of haar eigen bergruimte of plaats zonder dat je dit standaard niet te scheiden van elkaar wegstopt in een la of spiegelkast.losse kast2

Ook heb je de mogelijkheid om op meerdere plaatsen in de badkamer opberg ruimte te creëren, niet alleen rond de wastafel maar ook daar waar je de inhoud gebruikt zoals je handdoeken en shampoos bij de douche.

Naast standaard maten die door de bekende fabrikanten worden geleverd zoals Sphinx, Villeroy & Boch, Duravit, Vigour, Dansani, etc.  Mijn voorkeur( Robert Duin) gaat uit naar maatwerk in opdracht van de klant gemaakt waarbij in overleg de vorm en materiaal keuze zelf en bewust gemaakt wordt. Maar ook het kwaliteits verschil tussen een enkelvoudige oplage door een meubelmaker gemaakt of een seriematig gemaakt model in een fabriek. Prijs technisch is het zelf laten maken van meubel stukken (afhankelijk van de materiaal keuzen) vaak voordeliger dan de gerenommeerde merken zonder tussenkomst van handelaren, groothandels en importeurs.

lossekast1

 

No Comments Yet.