Beton Cire

Béton ciré

Béton cheap jerseys ciré is een zeer sterke watervaste ‘cementstuc’ en bijzonder geschikt voor badkamers, keukens, vloeren, meubels en objecten als openhaarden, maar ook buiten voor bijvoorbeeld het (E)thermostaat terras.

Deze manier van stuckwerk kan op bijna alle ondergronden worden wholesale jerseys aangebracht met vele kleuren combinaties als basis

wastafel bad

Beton-ciré wholesale nfl jerseys is oorspronkelijk een uit Frankrijk afkomstige betonstuc. De letterlijke vertaling van Beton-ciré is gepoetst beton. Na een De proces van droging women en afwerking verwordt de cementmortel ??? tot een steenachtig stuc: Beton-ciré. Door de cheap jerseys online unieke wijze waarop het product samengesteld is en de program vele verschillende toepassingsmogelijkheden, is het een ideaal product voor elke ruimte in uw huis!

inspiratie-4inspiratie-1gstarinsp1

2 Responses to "Beton Cire"

  1. Johan schreef:

    Die beton vloeren zien er erg mooi uit, moeten deze vloeren ook gevlinderd worden? En, kan dit ook goed in combinatie met bijvoorbeeld vloerverwarming?

    • Robert Duin schreef:

      Beste Johan bedankt voor je reactie, en inderdaad het zijn mooie vloeren en in vele kleuren te verkrijgen. De vloer hoeft niet gevlinderd te worden maar oneffenheden werk je niet weg met Beton Cire hiervoor moet je de vloer egaliseren. Een vlakke cement dekvloer kan het gewoon overheen. Beton Cire in combinatie met vloerverwarming werk feilloos. Als je meer vragen hebt hoor ik het graag.