Sanitair en Design

Badkamer, douche, wellness, allemaal namen die gebruikt worden voor een ruimten waar je vaak eventjes alleen bent en tot rust komt na een drukke dag of inspanning. In vroegere tijden waren de badhuizen niet alleen bedoeld om je te reinigen maar ook voor ontspanning (wel of niet in de vorm van een massage) en een goed gesprek met gelijk gezinde.

Dat ontspannende en comfortabele gevoel wat je in een wellness of badhuis meemaakt wil je ook in je eigen woning elke keer weer s’morgens en s’avonds.

Door gebruik te maken van zoveel mogelijk puur natuurlijke materialen zoals hout maar ook stucwerk zoals Beton-cire, tadelakt of leemstuc. inspiratie-1Verder moet een badkamer ruimte uitstralen en dus niet alles in de badkamer willen hebben, 3 schone handdoeken zijn genoeg voor 1 dag niet ook nog een kast voor de andere handdoeken plaatsen als er eigenlijk geen ruimte voor is. De indeling is ook belangrijk maar hierbij ben je wel gebonden aan het leiding verloop en eventueel  beperking door een dakkapel of raam. De kleuren van de ruimten zijn ook belangrijk, niet te licht en niet te donker maar juist een combinatie hiervan. Combineer een witte bij voorkeur grote wandtegel met een op kleur gemaakte radiator of meubel.

 

Ontwerp

Bij een badkamer ontwerp met ook eventueel een nieuwe indeling van de verdieping is het belangrijk eerst een aantal vragen te beantwoorden zoals:

  1. Wensen voor indeling ( bad, douchebak of een inloopdouche, wastafel of meubel, toilet apart of niet, etc)
  2. Budget vaststellen ( niemand zit te wachten op een offerte boven zijn of haar budget)
  3. Te gebruiken kleuren, materialen en sfeer/stijl bepalen door het bekijken van voorbeelden en het opstellen van een moodboard.

Presentatie tempel

Work Team

Wat wij bieden