Research & Ontwikkeling

Werkwijze en materieel

Moodboard badkamer

Moodboard badkamer

In gezamenlijk overleg, van ontwerp tot uitvoering wordt ieder project gemaakt.

Voordat er een offerte kan worden opgesteld wordt er eerst  overlegd en geluisterd naar de wensen van de opdrachtgever/klant en de vragen beantwoord. Hieruit volgt er door ons een installatie advies, of wordt er gezamenlijk met de klant een moodboard  gemaakt ingeval van een badkamer ontwerp. Dit installatieadvies of badkamer ontwerp is vervolgens de basis van de offerte.

De volgende stap in dit proces is dat wij graag de offerte mondeling komen bespreken, waarna wij bij opdracht de de planning en werkzaamheden doornemen.

Materieelstofvrij werken

Duin Installatietechniek werkt met de nieuwste materieel en meet apparatuur die er in de markt zijn. Merendeel van dit materieel en apparatuur is eigendom en word jaarlijks gekeurd of gekalibreerd.

Zo hebben wij stof afzuigsystemen voor gebruik bij sloop werkzaamheden of badkamer renovaties. Deze blijven nog een week na oplevering staan om er voor te zorgen dat alle stof deeltjes en dus ook die nog in de lucht zitten worden afgezogen. Hierdoor bent u vrijwel zeker van een stofvrij huis na afloop van de werkzaamheden.

Maar ook eigen steiger materiaal voor gebruik bij goot en dak renovaties hebben wij in eigen bezit, om zo flexibel mogelijk te zijn voor op het juiste tijdstip ivm. bijvoorbeeld weersinvloeden. Nieuw is onze werkbankstelling, waarmee wij binnen een uur tijd 12 mtr werkbordes maken aan een gevel tot wel 7 meter werkhoogten.

werkstelling-mast

 

 

 

 

 

 

 

 

Work Team

Handige Links

www.stabiplan.nl

Teken en ontwerpsoftware voor de installatiebranche. Voor BIM, 3D ontwerp alsmede leiding ontwerptekeningen.

www.admicom.nl

Administratie software voor bedrijfs boekhouding, calculaties, offertes, mailings, artikel beheer, etc.

www.nathan.nl

Nathan im. en export bv Duiven is groothandel voor de merken Uponor kunsstof leiding systemen, Alpha  Inno Tec warmte pompen maar ook Thermo plus bronboringen.

www.adwbest.com

ADW Best importeur van sanitair en installatiemateriaal tevens eigen sanitair ontwerp en design afdeling.